Υπηρεσίες

Στην Easysmile Dental Clinic του χειρουργού οδοντιάτρου Σωτήρη Βύνιου B.D.S. στην Αγία Παρασκευή παρέχουμε όλο το εύρος των απαραίτητων οδοντιατρικών υπηρεσιών, αντιμετωπίζοντας, σε συνεργασία με τους έμπειρους εξειδικευμένους συνεργάτες μας κάθε περιστατικό στον τομέα μας.

Σκοπός μας είναι πάντα να προσφέρουμε ιδανικές εξατομικευμένες λύσεις για κάθε ασθενή, εφαρμόζοντας τις πιο σύγχρονες και ανώδυνες μεθόδους.

Δείτε αναλυτικά και με απλά λόγια τις υπηρεσίες που παρέχουμε

Οδηγίες Στοματικής Υγιεινής

Αισθητική Οδοντιατρική

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιδιώκουν να αποκτήσουν ένα όμορφο χαμόγελο.
​Σε αυτή τη κατηγορία υπάγονται οι παρακάτω υπηρεσίες: 

Video

Video

Λεύκανση

Ιδιαίτερα δημοφιλής λόγω του άμεσου, θεαματικού αποτελέσματος και της μη επεμβατικότητας - δεν θίγεται η ακεραιότητα των δοντιών.
​Στο ιατρείο μας παρέχουμε 2 διαφορετικές προσεγγίσεις: 

Εμφυτεύματα

easysmile

Αποτελούν τη καλύτερη λύση για την αντικατάσταση χαμένων δοντιών.
Τα εμφυτεύματα μετά από δεκαετίες κλινικών και εργαστηριακών ερευνών είναι αξιόπιστα και μας δίνουν τη δυνατότητα όχι μόνο να βελτιώσουμε την αισθητική του στόματος, αλλά και να αποφύγουμε τη τοποθέτηση μερικών ή ολικών οδοντοστοιχιών που μπορούν να ταλαιπωρήσουν τον ασθενήΤα εμφυτεύματα συμπεριφέρονται σαν φυσικά δόντια που σημαίνει ότι δεν παρατηρείται απώλεια οστού, δεν επηρεάζεται η γεύση και η ευχαρίστηση από τη λήψη τροφής και ο ασθενής δε χρειάζεται να τοποθετεί και να αφαιρεί τίποτα από το στόμα του.Από αισθητικής πλευράς οι εργασίες που στηρίζονται σε εμφυτεύματα είναι απλά ανώτερες από οποιαδήποτε οδοντοστοιχία.

Προσθετική

Πρόκειται για μεγάλο κλάδο της οδοντιατρικής που έχει σαν σκοπό την αποκατάσταση των χαμένων δοντιών με διάφορες μεθόδους. Η προσθετικές εργασίες διαιρούνται σε 2 μεγάλες ομάδες ανάλογα με το αν χρειάζεται ο ασθενής να τις τοποθετεί στο στόμα του ή αν είναι «κολλημένες» πάνω σε δόντια ή εμφυτεύματα.

Περιοδοντολογία

easysmile

Είναι ο τομέας της οδοντιατρικής που ασχολείται με την υγεία των ούλων, του οστού και των παρακείμενων ιστών. Οποιαδήποτε οδοντιατρική εργασία για να είναι επιτυχής και μακρόβια πρέπει να επιχειρείται πάνω σε υγιείς περιοδοντικούς ιστούς. Τόσο η ουλίτιδα, όσο και η περιοδοντίτιδα πρέπει να χρήζουν σύνθετης αντιμετώπισης, σε συνδυασμό πάντα και απαραιτήτως με τη συνεργασία και ενεργό συμμετοχή του ασθενή, μέσω της ατομικής του στοματικής υγιεινής.

Ενδοδοντία

easysmile

Πρόκειται για τις γνωστές «απονευρώσεις». Όταν η τερηδόνα φτάσει στο πολφό του δοντιού (νεύρο) προκαλεί φλεγμονή, η οποία εκδηλώνεται κυρίως με έντονο πόνο. Ο οδοντίατρος επεμβαίνει αφαιρώντας το πολφό του δοντιού και αντικαθιστώντας τον με αδρανές υλικό το οποίο εμφράσσει τους ριζικούς σωλήνες. Κάποιες ενδοδοντικές θεραπείες ολοκληρώνονται σε μία συνεδρία, ενώ άλλες απαιτούν δύο ή περισσότερες, ανάλογα με τη βαρύτητα και τη τοποθεσία του δοντιού. Πολλές φορές κρίνεται απαραίτητη η κάλυψη του ενδοδοντικά θεραπευμένου δοντιού με στεφάνη.

Παιδική Οδοντιατρική

easysmile

Οι πρώτες επαφές του παιδιού με τον οδοντίατρο είναι εξαιρετικά σημαντικές αφού έχει διαπιστωθεί ότι σε μεγάλο βαθμό διαμορφώνουν το πως θα αντιμετωπίζει ως ενήλικας την επίσκεψη στον οδοντίατρο. Έχουμε μεγάλη πείρα στην εργασία με παιδιά και ξέρουμε πόσο σημαντική είναι η καθοδήγησή τους από νωρίς σε θέματα ατομικής στοματικής υγιεινής. Παρέχουμε όλο το φάσμα παιδοδοντικών υπηρεσιών όπως είναι η φθορίωση, σφραγίσματα, εξαγωγές νεογιλών κλπ, ενώ δίνουμε τεράστια σημασία στην εμπέδωση από τον μικρό ασθενή του ρόλου της στοματικής του υγείας.

Προληπτική Οδοντιατρική

easysmile

Όλοι οι άνθρωποι πλέον γνωρίζουμε τη σημασία της πρόληψης των νοσημάτων. Στο ιατρείο μας εφαρμόζουμε εξατομικευμένο σύστημα επανάκλησης του ασθενούς ανά τακτά χρονικά διαστήματα, όπου παρέχουμε check up, αποτρύγωση (καθαρισμό) και ακτινογραφικό έλεγχο εάν είναι απαραίτητο.Με αυτό το τρόπο προσπαθούμε να προλαμβάνουμε τις παθήσεις ή τουλάχιστον να τις αντιμετωπίζουμε σε αρχικό στάδιο, πριν αρχίσουν να προκαλούν συμπτώματα στον ασθενή.